Uitschuifbare gasslangen

Uitschuifbare gasslangen

Uitschuifbare gasslangen

Uitschuifbare gasslangen

Uitschuifbare gasslangen worden meestal gebruikt in woningen om de gaskraan te verbinden met de keukenapparatuur, in de meeste gevallen gasfornuizen. Dit type slang is gemaakt van austenitisch roestvast staal 316L met een gele krimpcoating aan de buitenkant, die de slang beschermt tegen zuuraanvallen (pitting) en thermische variaties. De onbrandbare PVC hoes beschermt de slang ook tegen corrosie, brand en mechanische schade. De gele PVC-coating is optioneel, wat betekent dat de slang met of zonder PVC-mantel kan worden geproduceerd. De werkdruk van de slang is 6 bar en biedt een zeer flexibele en verlengbare aansluiting.

Uitschuifbare gasslangen ondergaan een speciale warmtebehandeling. Warmtebehandeling elimineert de spanningen die worden veroorzaakt door het lassen van buizen, mechanische vormen en passtukken en verhoogt de flexibiliteit, terwijl de veerconstante dienovereenkomstig wordt verlaagd. Warmtebehandeling helpt de slang zijn oorspronkelijke vorm te behouden.

Dit product kan worden geïnstalleerd in de krapste buigradius zonder vermindering van de doorsnede. De uitbreidbare structuur biedt geweldige verbindingsmogelijkheden voor niet-geclassificeerde afstanden. Dankzij de flexibiliteit en uitbreidbaarheid is de installatie van deze gasslangen kosten- en tijdbesparend.

Kan eenvoudig worden uitgebreid om te voldoen aan de behoeften van de klant, zoals te zien is in de onderstaande video, om de best mogelijke verbinding te bieden. Het kan worden vervaardigd in alle lengtes van 90 mm tot 2000 mm. Toepassing op gaskachels, open haarden, grills, barbecues, combiketels, warme baden en boilers is compatibel.

Wij ontwerpen en leveren precisie ontworpen gasslangen die bekend staan om hun superieure functionele waarde, nut, prestaties en duurzaamheid. Deze slangen zijn verkrijgbaar in een groot aantal specificaties en voldoen aan de gevestigde industrienormen en richtlijnen. Onze verlengbare gasslangen worden intern gecontroleerd en getest volgens de specificaties.

Alle onderdelen worden onderworpen aan strenge afdichtingstests en vacuümwarmtebehandeling. Deze producten hebben een hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en prestaties en voldoen aan de wettelijke normen en voorgeschreven kwaliteitsnormen.