Toepassingen

PlatinFlex Toepassingen

Metalen slangen zijn een cruciaal onderdeel van de hedendaagse innovatie. Het heeft ook een grote populariteit op het gebied van channeling frameworks voor een breed assortiment aan media en temperaturen.

Toepassingen

Slangoverzicht

De gegolfde slangen worden vaak gebruikt om verbindingen tot stand te brengen bij het doorgeven van vloeistoffen en gassen onder positief gewicht of vacuüm. Ze nemen statische uitlijnfouten, dynamische bewegingen, warmteontwikkeling en trillingen in het leidingwerk op en compenseren deze. De gegolfde slangen zijn bestand tegen hoge druk en bieden maximale lekdichtheid dankzij hun materiaal. De laatste twee decennia is Platinflex wereldwijd gegroeid en heeft het een lange geschiedenis van interdisciplinaire expertise. Dit heeft zich ook gemanifesteerd in haar continue en consistente groei in hi-tech sectoren. het bedrijf biedt tal van toepassingen.

Flexibele metalen slangen
Flexibele metalen slangen

Toepassingen

Veelzijdige toepassingen van Platinflex metalen slangen

Metalen slangen zijn een cruciaal onderdeel van de hedendaagse innovatie. Het heeft ook een grote populariteit op het gebied van channeling frameworks voor een breed assortiment aan media en temperaturen. Bovendien beschrijven het hoge aanpassingsvermogen en het opmerkelijkste gewicht met de temperatuurbestendigheid ons artikelprogramma. Deze kwaliteiten maken hun gebruik in tal van gebieden mogelijk. Vooral in verwarmings-, leiding- en ventilatiesystemen en in de olie- en gasindustrie. Je kunt ze ook gebruiken in de voedingsmiddelenindustrie, bij de ontwikkeling van machines en tandwielen, in de transportbouw en bij het ontwerpen van spoorwegen en auto’s.

Toepassingen

Onze toepassingen

De toepassingen van Platinflex zijn Energietechniek, Industriële technologie, Scheepvaart en scheepsbouw, Spoorwegen en HVAC.