Power Engineering of energiesysteemtechniek, zoals we dat vandaag de dag kennen, omvat het hele proces van energieopwekking en -transmissie. Het werkt ook aan de distributie en het gebruik van elektrische energie en elektrische apparaten. De metalen slangen voor de aandrijftechniek zijn tegenwoordig essentieel.
Metalen slangen voor energietechniek
Platinflex ontwikkelt een breed scala aan producten die momenteel worden gebruikt op verschillende gebieden van alternatieve en hernieuwbare energie. Vandaag de dag neemt het gebruik met de dag toe, met name op de volgende gebieden. Power Engineering of energiesysteemtechniek, zoals we dat vandaag de dag kennen, omvat het hele proces van energieopwekking en -transmissie. Ook werkt het aan de distributie en het gebruik van elektrische energie en elektrische apparaten. Platinflex ontwikkelt een breed scala aan producten die momenteel worden gebruikt op verschillende gebieden van alternatieve en hernieuwbare energie. Tegenwoordig worden ze op grote schaal gebruikt in
Platinflex Producten gebruikt in:
Zonne energie + -
Zonnepanelen werken als flexibele verbindingen. Ze zijn met elkaar en met de leidingen van de zonne-energieapparatuur verbonden. Bovendien zijn deze metalen slangen flexibel en worden ze gebruikt om warm en koud water tussen de thermische zonnepanelen te transporteren, en kunnen ze extreme thermische uitzettingen verdragen.
Windenergie + -
Windturbines voor complete bewegings- en besturingsoplossingen ter voorkoming van lekkages of breuken door vermoeiing. Deze metalen slangen vervaardigd door Platinflex helpen energieopwekking door hun betrouwbaarheid. Ze zijn ook effectief in het verminderen van productiestilstand en het beperken van risico's.
Waterkracht + -
Hydro Energy Generation als krachtige metalen slangen op pompactuators bij de waterkrachtcentrales met een zeer hoge werkdruk. Deze slangen zijn bestand tegen hoge druk en leidingspanning.
Bio-energie + -
BioEnergie Opwekking door gebruik van de juiste slang die voldoet aan de sterkte-, flexibiliteit- en milieueisen. Ook werden deze flexibele metalen slangen gebruikt om de commutatoren met elkaar te verbinden.
Geothermisch + -
Geothermische energiestations waar deze metalen slangassemblages nodig zijn voor secundaire bescherming van stoom. Ze gebruiken ook als slangen om de grond nat te houden waar deze van nature droog is.