Certified

ISO 9001:2015

Leading Provider

Of Flexible Metal hoses

Certified

ISO 9001:2015

Leading Provider

Of Flexible Metal hoses

Onze producten

De eerste fase van het maken van een gegolfde slang is het vormen van de beginmetalen strook van de lus tot een gladde, in lengterichting gelaste buis. Gelaste strip maakt ook gebruik van de uiterst nauwkeurige lasmethode voor gaslassen. Op dat moment kunnen deze strategieën gegolfde buis produceren. De watergevoede golfstrategie breidt de buis van binnen naar buiten uit. Deze strategie kan ringvormige gegolfde slangen maken. De mechanische plooitechniek, dan weer, kan werken om zowel ringvormige als spiraalvormige gegolfde slangen te creëren. Normaal gesproken zijn er verschillende geprofileerde gewichtsrollers met een tegengewicht rond de buis gesitueerd. Daarom stelt het hen in staat het felbegeerde golfprofiel van buiten naar binnen in de buis te rollen. Beide golfstrategieën veroorzaken stollend materiaal en verhogen bijgevolg de gewichts- en uitputtingsweerstand van de gegolfde slangen.

Onze productenportfolio is enorm

Met topprestaties als maatstaf kunnen we zowel standaard- als klantspecifieke modellen leveren op het gebied van metalen slangen, metalen slangassemblages en balgen.

Bovendien kunnen onze producten, metalen slangen worden gebruikt voor het absorberen en compenseren van statische uitlijnfouten, vloeistofoverdracht, laden en lossen processen van water, gas, damp en niet-agressieve chemische, dynamische beweging, thermische uitzetting en trillingen in leidingsystemen.

Onze producten hebben ook verschillende connecties zoals:

– Geflensde verbindingen vast of draaibaar
– Lasuiteinden (met of zonder afschuining)
– Bovendien zijn schroefdraadverbindingen, vast of draaibaar
– Pijpeinden (voor klemkoppelingen)
– Ook koppelingen voor snelkoppelingen / gepatenteerde koppelingen
– Speciale verbindingsstukken om te voldoen aan specifieke klant- en branchevereisten

Onze producten

Industrial Hoses
Industrial Hoses
Gas Hoses
Gas Hoses
Twin Solar hoses with HT Insulations
Twin Solar hoses with HT Insulations
Vibration Hoses
Vibration Hoses
Sprinkler Hoses
Sprinkler Hoses
Fancoil Hoses
Fancoil Hoses
Boiler hoses
Boiler hoses