Metalen slangen zijn flexibele metalen leidingelementen. Gegolfde slangen zijn bestand tegen hoge druk en bieden maximale lekdichtheid dankzij het materiaal. Gegolfde slangen zijn ook corrosiebestendig en drukdicht onder de meest extreme omstandigheden, zoals in agressief zeewater of bij extreme temperaturen zoals in de ruimte of bij het transport van gekoeld vloeibaar gas. Ze zijn bijzonder geschikt voor het transporteren van warme en koude stoffen.

De belangrijkste doeleinden van de metalen slangassemblages zijn de toepassingen. In het bijzonder waar chemicaliën en temperatuurextremen, van media of klimaat, beschikbaar zijn. Onze metalen slangen zijn industrieel gelast en voorbereid om te introduceren. Ze werken zonder lekkage en bieden volledige vacuümslangarrangementen die ongewone bestendigheid tegen samenstellingen, brandveiligheid en beperkte verzadiging bieden voor een overheersende uitvoering.

Aangepaste metalen slang assemblages Beschrijving

Platinflex ontwerpt op maat gemaakte producten volgens de specificaties van haar klanten met een breed scala aan fittingen en stijlen. Het ontwerp en de lay-out krijgen speciale aandacht bij de productie van deze op maat gemaakte slangen en assemblages om hun veiligheid en betrouwbaarheid te garanderen.

Platinflex biedt haar klanten in verschillende industrieën een scala aan flexibele metalen slangoplossingen. Deze slangen kunnen worden gebruikt in de energietechniek, industriële technologie, HVAC-industrie enz.

Metalen slang op maat
Metalen slang op maat
VRAAG EEN OFFERTE

Wij zijn hier om u de beste service te bieden, dus aarzel niet om contact op te nemen.