Certified

ISO 9001:2008

FM Approved

Fire Sprinkler Hoses

Leading Provider

Of Flexible Metal hoses

Certified

ISO 9001:2008

FM Approved

Fire Sprinkler Hoses

Leading Provider

Of Flexible Metal hoses

OVER ONS

OVER ONS

OVER ONS

Platinflex heef haar hoofdzetel in Istanbul en werd opgericht in 2000. Sindsdien is het bedrijf uitgegroeid tot een van de meest vooraanstaande fabrikanten van flexibele gegolfde metalen slangen voor industriële, gas- en watertoepassingen.

Vandaag levert Platinflex met trots flexibele slangen en assemblages in alle belangrijke industriële sectoren, waaronder spoorwegen en zware motorindustrie, energie en scheepsbouw. Deze op maat gemaakte assemblages worden gebruikt in olie- en gaspijpleidingen, chemische en petrochemische industrieën en zijn ontworpen in samenwerking met onze klanten, rekening houdend met hun specificaties en vereisten.

Met prestatie-indicatoren, zoals veiligheid, integriteit en technische uitvoerbaarheid in combinatie met onze wereldwijde toeleveringsketens en lean processen, heeft Platinflex een niche voor zichzelf gecreëerd die de hoogste normen voor productgarantie en -naleving garandeert.

Platinflex MISSIE & VISIE

MISSIE

Onze missie is het opbouwen en onderhouden van relaties met onze klanten door producten en oplossingen te leveren die topkwaliteit en expertise garanderen. Daarnaast is het onze missie om het beste product te ontwikkelen en om daarbij ondernemingen te gebruiken voor inspiratie en het implementeren van oplossingen. Dit alles door middel van het opbouwen van een cultuur die oprechtheid en openhartigheid ondersteunt.

VISIE

We streven ernaar om ons te profileren als een Internationaal Erkende Organisatie, zowel intern als voor onze klanten, door te zorgen voor een optimale benutting van middelen. We willen productiviteit en consistentie bereiken door –

Onze Klanten

Door stevige samenwerkingsverbanden af te sluiten met onze klanten

Onze Team

Door teamwork te bevorderen, talent te koesteren en met trots en passie te handelen

Onze Cultuur

Door een veilige werkplek te bieden en het milieu te respecteren door de hoogste mate van ethische normen te tonen

dragos royal towers 87 530x330 - OVER ONS
Top