Certified

ISO 9001:2015

Leading Provider

Of Flexible Metal hoses

Certified

ISO 9001:2015

Leading Provider

Of Flexible Metal hoses

OVER ONS

OVER ONS

Platinflex heef haar hoofdzetel in Istanbul en werd opgericht in 2000. Sindsdien is het bedrijf uitgegroeid tot een van de meest vooraanstaande fabrikanten van flexibele gegolfde metalen slangen voor industriële, gas- en watertoepassingen.

Vandaag levert Platinflex met trots flexibele slangen en assemblages in alle belangrijke industriële sectoren, waaronder spoorwegen en zware motorindustrie, energie en scheepsbouw. Deze op maat gemaakte assemblages worden gebruikt in olie- en gaspijpleidingen, chemische en petrochemische industrieën en zijn ontworpen in samenwerking met onze klanten, rekening houdend met hun specificaties en vereisten.

Met prestatie-indicatoren, zoals veiligheid, integriteit en technische uitvoerbaarheid in combinatie met onze wereldwijde toeleveringsketens en lean processen, heeft Platinflex een niche voor zichzelf gecreëerd die de hoogste normen voor productgarantie en -naleving garandeert.

Platinflex MISSIE & VISIE

ONS LEVENSDOEL: MISSIE

Our Mission is to build and nurture relationships with our Clients. For this purpose, we are delivering the products and solutions that guarantee excellence and expertise. Additionally, we have a mission to build the best product. Therefore, we use the business to inspire and implement solutions by building a culture that supports sincerity and forthrightness.

MISSIE

Onze missie is het opbouwen en onderhouden van relaties met onze klanten door producten en oplossingen te leveren die topkwaliteit en expertise garanderen. Daarnaast is het onze missie om het beste product te ontwikkelen en om daarbij ondernemingen te gebruiken voor inspiratie en het implementeren van oplossingen. Dit alles door middel van het opbouwen van een cultuur die oprechtheid en openhartigheid ondersteunt.

VISIE

We streven ernaar om ons te profileren als een Internationaal Erkende Organisatie, zowel intern als voor onze klanten, door te zorgen voor een optimale benutting van middelen. We willen productiviteit en consistentie bereiken door –

En om een van de top 10 fabrikanten in de wereld te worden door voortdurend te investeren in technologie, human resources en milieugevoeligheid in onze productiegebieden.

Onze Klanten

Door stevige samenwerkingsverbanden af te sluiten met onze klanten

Onze Team

Door teamwork te bevorderen, talent te koesteren en met trots en passie te handelen

Onze Cultuur

Door een veilige werkplek te bieden en het milieu te respecteren door de hoogste mate van ethische normen te tonen

Onze Bedrijfswaarden

klantgerichtheid:

Wij houden ons werk altijd in het achterhoofd de behoeften en wensen van onze klanten. We beschouwen elk verzoek dat naar ons wordt gestuurd als een Ontwikkelingskans en richten ons op hoe we dit het beste kunnen vervullen buiten de mogelijkheden die we hebben.

Innovatie:

We zetten ons creatief denken en onze technologische mogelijkheden op het meest geavanceerde niveau in om toegevoegde waarde te creëren.We weten dat innovatie bereikt wordt door verschillen te waarderen, en we hechten altijd belang aan diversiteit.

Respect:

Wij onderhouden onze relaties met onze collega ‘ s, klanten, leveranciers en al onze stakeholders in een relatie van wederzijds respect.Wetende dat respect vertrouwen brengt en vertrouwen samenwerking brengt, investeren we voortdurend in ons sociaal kapitaal en verbeteren we onze samenwerkingsmogelijkheden.

Samen Leren:

We werken samen met al onze stakeholders aan het verbeteren van onze kennis.We volgen mogelijkheden om samen te leren, binnen en buiten, door te experimenteren, te leren van onze fouten, te delen wat we hebben geleerd en te streven naar continue verbetering.

Gevoeligheid Voor Milieu:

Wij voeren ons werk uit zonder het milieu te schaden en op een harmonieuze manier door het recht op leven en natuurlijk leven te respecteren.We nemen de nodige maatregelen om onze ecologische voetafdruk te verkleinen en zetten ons werk met al onze medewerkers op een milieuvriendelijke manier voort.

platinflex

ONZE BEELDFILM