Wij produceren het product met de kwaliteitsborging die toereikend is, laag geprijsd en voldoet aan de wereldwijde normen op hetzelfde moment.

Traceerbaar productieproces voor kwaliteitsborging

Platinflex gelooft in het creëren van een intelligent, verbonden en traceerbaar productieproces in hun productie-eenheden. Ook ondergaan alle verschillende stadia van het productieproces strenge kwaliteitscontrolemaatregelen. Dit alles dankzij een uitstekend ‘traceability’-systeem binnen de unit. Dus een kleine afwijking van de standaard kan snel teruggaan naar de bron en de reden voor een dergelijke afwijking.

Daarnaast hebben we ook alle relevante en noodzakelijke goedkeuringen voor de productie en productie van onze producten.

Traceerbare materialen

We begrijpen ook dat de kwaliteit van grondstoffen een organisatie een concurrentievoordeel geeft. Bovendien kan de juiste kwaliteit van uw grondstoffen bepalen of deze voldoet aan de behoeften van uw klanten en aan uw interne kwaliteitsnormen. Alle grondstoffen worden regelmatig getest en afkomstig van vertrouwde leveranciers en leveranciers. Bovendien erkent Platinflex veranderende trends en houdt daarbij rekening met de eisen van opkomende traceerbaarheid.

Ons trace- en besturingsmechanisme biedt geavanceerde traceerbaarheid van materialen, testresultaten en lijnopstellingen voor foutenbestendigheid.

Goedkeuringscertificaten

Voorafgaand aan de levering ondergaan al onze producten een uitgebreid testproces met de volgende aspecten:

Lassen – Al onze gefabriceerde slangen kunnen werken voor lasweerstand om toekomstige problemen veroorzaakt door slecht lassen te voorkomen. bovendien hebben onze slangen elke moderne test doorstaan.

Lekken & Bursts-De diameters (zowel binnen als buiten) van de slangen worden gemeten samen met hun wanddikte en steekverbreding en worden vervolgens verzonden voor Helium Lektests en Burst-tests.

Druktest – HydraulicPressure slaagde voor elke moderne test. Daarom ideaal voor de bezorging.

Bovendien omvatten andere tests –

Proefdruktest
Warp-test
Sta op test
Twist-test
Ook Volumetrische uitbreiding, etc.

Goedkeuringscertificaten

Platinflex beschikt ook over alle toepasselijke en relevante goedkeuringscertificaten van de kwaliteitsborging met betrekking tot de productie en distributie van hun metalen slangen en andere producten.