"boiler-slangen"

Boilers zijn gadgets in op zonlicht gebaseerde verwarmde waterkaders op hoge temperatuur om het gebruikswater uiteindelijk te verwarmen door het water in door de zon aangedreven verzamelaars te verwarmen en door aanpasbare metalen slangen in een tank te cirkelen en als serpentijn te gebruiken. Het gebruik van aanpasbare ketelslangen als serpentine in boilers heeft veel aandachtspunten, omdat bekwaamheid ontstaat door een hoge oppervlaktezone die contrasteert met stalen kanalen, waardoor het gemakkelijk is om aan te passen en een hoge erosieweerstand van roestvrij staal tegen verbruik en kalk.

Boilerslangen kunnen werken voor de behoeften van ketelproducenten. Ook worden ze geleverd in een roestvrijstalen structuur, hetzij als enkele of tweevoudige kronkelige indien vereist.

Boilerslangen Omschrijving-

Deze roestvrijstalen ketelslangen hebben een speciaal ontworpen gegolfd profiel. Bovendien kunt u ze eenvoudig aanpassen aan de juiste uitwisselingsprestaties die nodig zijn onder werkomstandigheden voor drinkwater. Deze zijn verkrijgbaar als een compleet systeem of als een zelf-ondersteunde spoel.

Ketelslangen kunnen worden gebruikt in zware industrieën waarbij vloeistof met zeer hoge temperaturen moet worden getransporteerd.

Technische kenmerken:

  • Hoge warmtewisselingsprestaties dankzij het ontwerp
  • Zeer geschikt voor installatie in besloten montagescenario’s
  • 50% hogere warmtewisselingsprestaties dan niet-gegolfde buizen
  • Gerichte turbulentie voorkomt de vorming van kalkaanslag

 

Soorten:
Verkrijgbaar als een compleet systeem of ook als zelfdragende spoel
Fittingen volgens klantspecificatie

materialen:
Slang: AISI 316L roestvrij staal
Fittingen: koolstofstaal of roestvrij staal

Verbinding: interne of externe draad

Diameter Nominaal: Slangdiameter: DN 12 (1 / 2î) – DN 50 (2î)

Max. Werkdruk: tot 16 bar

Werktemperatuur: -40∫C tot 150∫C