by flexplatin flexplatin

Verlengbare gasslangen

Verlengbare gasslangen worden meestal gebruikt in huishoudelijke omgevingen om de distributiekastklep aan te sluiten op de keukenapparatuur, in de meeste gevallen op gasfornuizen. Dit type slang is gebouwd in austenitisch roestvast staal 316L dat bedekt is met een gele warmte-krimpende externe coating, dat het de slang beschermt tegen zuuraanvallen (putjesvorming) en thermische variaties. De niet-ontvlambare PVC-afdekking beschermt de slang ook tegen corrosie, brand en mechanische beschadigingen. De gele PVC-coating is optioneel, wat betekent dat de slang kan worden vervaardigd met of zonder de PVC-mantel. De werkdruk van de slang is 6 Bar en biedt een zeer flexibele en uitbreidbare verbinding.

Uitzetbare gasslangen worden blootgesteld aan een speciale hittebehandeling. Warmtebehandeling elimineert de stress veroorzaakt door de buis, mechanisch vormen en montage van lasprocessen en verhoogt de flexibiliteit, terwijl de veerconstante dienovereenkomstig wordt verlaagd. Warmtebehandeling helpt de slang zijn oorspronkelijke vorm en vorm te behouden.

Dit product kan worden geïnstalleerd in de kortste buigradius zonder vermindering van het oppervlak van de dwarsdoorsnede. De uitbreidbare structuur biedt uitstekende verbindingsmogelijkheden voor niet-geclassificeerde afstanden. Dankzij de flexibiliteit en uitbreidbaarheid is de installatie van deze gasslangen kosten-vriendelijk en tijdbesparend.

Kan eenvoudig worden uitgebreid om aan de behoeften van de klant te voldoen, zoals wordt getoond in de onderstaande video om de best mogelijke verbinding te bieden. Het kan in alle lengten worden vervaardigd, beginnend bij 90 mm tot 2000 mm. Toepassing op gasfornuizen, open haarden, grills, barbecues, combiketels, hete baden en boilers is compatibel.

Wij ontwerpen en leveren gaspompen met precisie-engineering die bekend staan ​​om hun superieure functionele waarde, bruikbaarheid, prestaties en duurzaamheid. Deze slangen zijn verkrijgbaar in een breed scala aan specificaties en bevestigen met gevestigde industriestandaarden en richtlijnen. Onze verlengbare gasslangen worden intern gecontroleerd en getest volgens de specificaties.

Alle onderdelen worden onderworpen aan strenge afdichtingstests en vacuüm warmtebehandeling. Hoog in kwaliteit, betrouwbaarheid en prestaties, deze producten voldoen aan wettelijke normen en voorgeschreven kwaliteitsnormen.