by flexplatin flexplatin

Verlengbare gasslangen

Verlengbare gasslangen

Verlengbare gasslangen worden meestal gebruikt in huishoudelijke omgevingen om de distributiekastklep aan te sluiten op de keukenapparatuur, in de meeste gevallen op gasfornuizen. Dit type slang is gebouwd in austenitisch roestvast staal 316L dat bedekt is met een gele warmte-krimpende externe coating, dat het de slang beschermt tegen zuuraanvallen (putjesvorming) en thermische variaties. De niet-ontvlambare PVC-afdekking beschermt de slang ook tegen corrosie, brand en mechanische beschadigingen. De gele PVC-coating is optioneel, wat betekent dat de slang kan worden vervaardigd met of zonder de PVC-mantel. De werkdruk van de slang is 6 Bar en biedt een zeer flexibele en uitbreidbare verbinding.

Uitzetbare gasslangen worden blootgesteld aan een speciale hittebehandeling. Warmtebehandeling elimineert de stress veroorzaakt door de buis, mechanisch vormen en montage van lasprocessen en verhoogt de flexibiliteit, terwijl de veerconstante dienovereenkomstig wordt verlaagd. Warmtebehandeling helpt de slang zijn oorspronkelijke vorm en vorm te behouden.

Dit product kan worden geïnstalleerd in de kortste buigradius zonder vermindering van het oppervlak van de dwarsdoorsnede. De uitbreidbare structuur biedt uitstekende verbindingsmogelijkheden voor niet-geclassificeerde afstanden. Dankzij de flexibiliteit en uitbreidbaarheid is de installatie van deze gasslangen kosten-vriendelijk en tijdbesparend.

Kan eenvoudig worden uitgebreid om aan de behoeften van de klant te voldoen, zoals wordt getoond in de onderstaande video om de best mogelijke verbinding te bieden. Het kan in alle lengten worden vervaardigd, beginnend bij 90 mm tot 2000 mm. Toepassing op gasfornuizen, open haarden, grills, barbecues, combiketels, hete baden en boilers is compatibel.

Wij ontwerpen en leveren gaspompen met precisie-engineering die bekend staan ​​om hun superieure functionele waarde, bruikbaarheid, prestaties en duurzaamheid. Deze slangen zijn verkrijgbaar in een breed scala aan specificaties en bevestigen met gevestigde industriestandaarden en richtlijnen. Onze verlengbare gasslangen worden intern gecontroleerd en getest volgens de specificaties.

Alle onderdelen worden onderworpen aan strenge afdichtingstests en vacuüm warmtebehandeling. Hoog in kwaliteit, betrouwbaarheid en prestaties, deze producten voldoen aan wettelijke normen en voorgeschreven kwaliteitsnormen.

by flexplatin flexplatin

EN14800 GASSLANGEN

EN14800 GAS HOSE

De Europese Norm EN 14800 gasslangen werd voor het eerst aangenomen in 2007 om te voldoen aan de behoefte aan verbeteringen van de rubberen slang, die tot dan toe het meest gebruikte gasslang was. Het grote voordeel van de flexibele metalen slangen tegen rubberen slangen is hun hoge thermische, brandweerstand en hoge operationele betrouwbaarheid. Dat was ook de belangrijkste reden dat de rubberen slangen uit de concurrentie.

Sinds zijn eerste pionier in 2007 zijn de En 14800 standaard gasslangen voortdurend verbeterd en bijgewerkt. Tegenwoordig biedt het universele hoge veiligheidsnormen die kunnen worden toegepast in de huishoudens in de landen van de Europese Unie. De veilige gaslevering van het elektriciteitsnet naar de eindgebruiker was de hoogste prioriteit voor Platinflex.

Dit type gasslang kan overal worden geïnstalleerd waar de gasdruk in het systeem lager is dan 0,5 bar, zoals: op kachels (binnen/buiten), gaskachels evenals barbecues en allerlei gas-aangedreven apparaten in de huishoudens. Het is drie-laags assemblage van een roestvrijstalen gegolfde slang in de binnenkant, bedekt met roestvrij stalen vlecht in het midden (die voorkomt en beschermt de slang tegen externe schade) en PVC-laag gedeeltelijk bedekt de roestvrijstalen componenten die ook voorkomt corrosie Bij blootstelling aan water of chemicaliën. De hele samenstelling geeft ons een flexibele en duurzame gasslang en veilige en gebruiksvriendelijke toepassing aan de klant.

Fittings en modellen van EN 14800 gasslangen

  • Gasslang met draaibare moer en nippel
  • Gasslang met bajonet
  • Gasslang met Female naar Female / Female naar Male fittingen
  • Gasslang met 90° elleboog

Het is snel, eenvoudig, eenvoudig en goedkoop installatie voegt ook aan de profs kant.

Bovendien kan deze slang ook worden gebruikt voor Aardgasaansluitingen.