by flexplatin flexplatin

Flexibele metalen slang

metal hose

Flexibele metalen slang

Platinflex is een toonaangevende fabrikant van gegolfde metalen slangen en vlecht producten. Opgericht in 2010,

Platinflex is vanaf het allereerste begin een pionier geweest en blijft vandaag de dag een leider in het ontwerp en de productie van flexibele metalen slang.

De roestvrijstalen gegolfde flexibele metalen slang is speciaal ontworpen om verschillende doelstellingen in het ontwerp van leidingwerk te bereiken. Deze omvatten, absorptie of trillingen, werken onder vacuüm, omgaan met temperatuur extremen, onderdrukken stijve pijp lawaai overgedragen, geschikt voor heen en weer bewegende beweging, effectief werken onder hoge druk en aan te passen of te corrigeren voor verkeerde uitlijning.

Ons biedt een van de meest uitgebreide lijnen van metalen slang producten om te voldoen aan een breed scala van ontwerpvereisten. De metaalslangen van het merk PLATINFLEX zijn mechanisch of mechanisch gevormd, roestvrij staal en voldoen aan de eisen inzake flexibiliteit en het cyclusleven.

Waarom flexibele metalen slangen moeten worden gebruikt?

Bestand tegen lage en/of hoge temperaturen.
Ook in vacuümtoepassingen biedt het maximale ondoordringbaarheid met gassen onder hoge druk.
Er is geen bewijs van slijtage te zien op de toepassing, ondanks de effecten van ozon of andere klimaatomstandigheden.
Dankzij het metalen materiaal is het zeer veilig.
De grotere binnendiameter maakt het mogelijk om kortstondige druktoepassingen uit te voeren.
Dankzij eerder vervaardigde elementen levert het besparingen op montagekosten in vergelijking met fied-lijnen.
Het heeft een perfecte chemische duurzaamheid ook bij hoge temperaturen.
Het voorkomt trillingen en strekt zich uit in de verbindingen.
Waarom Flexibiliteit?

De flexibiliteit van de gegolfde metalen slang is het resultaat van het buigen van de metalen golfplaten. De levensduur varieert afhankelijk van de ernst van de buiging, temperatuur, corrosieve omstandigheden, druk en trillingen waaraan de slang wordt blootgesteld. Tenzij ingetogen, zal gegolfde metalen slang verlengen wanneer onderworpen aan verhoogde interne druk. Het beveiligingssysteem wordt geleverd door een gevlochten bekleding, bestaande uit een buisvormige mantel van geweven metalen draden die stevig over de gegolfde metalen slang is bevestigd en aan elk uiteinde is bevestigd. Buigen en flexibiliteit van de gegolfde metalen slang wordt niet merkbaar beïnvloed door de draad vlecht bekleding.