by flexplatin flexplatin

Fire Sprinkler Slangen

Functie van de sprinklerinstallatie

Automatische brandsproeiers worden individueel door warmte geactiveerd en met water onder druk aan een leidingnet bevestigd. Wanneer de hitte van een brand de sprinklertemperatuur verhoogt tot zijn bedrijfstemperatuur (meestal 186°F – 86°C), zal een soldeerverbinding smelten of zal een met vloeistof gevulde glazen bol verbrijzelen om die sprinkler te openen, waardoor water vrijkomt en een alarm afgaat. Door automatisch te handelen aan de oorsprong van een brand, voorkomen sprinklers dat een brand tot een gevaarlijke Grootte gaat.

In tegenstelling tot traditionele hard-piped brandbeveiligingssystemen, Platinflex sprinkleraansluitingen toestaan ingenieurs, architecten, aannemers en eigenaren van gebouwen een mate van veelzijdigheid eerder niet beschikbaar, met:

* Industrieel rangmateriaal
* Aanvaardbaar voor gebruik in een retourluchtplenum
* Perfecte center-of-tile en esthetische uniformiteit
* Goedgekeurd voor gebruik met middelzware en zware ladingsrasters
* 100% lekgetest aansluitingen
* Alle gelast, Geen O-ringen
* Verstelbare hoogte en sproeieruitlijning
* Bewezen technologie
* Plafondsysteem Compatibiliteit

PLATINFLEX Brandsproeierslang en Verbindingsadapter kunnen veilig worden gebruikt in brandblusinstallaties vanwege de structuur die niet wordt beïnvloed door seismische bewegingen en de weerstand van de gevlochten slang tegen hitte en druk.