flexibele metalen slangen

Flexibele metalen gegolfde slangen

flexibele metalen slangen

Gegolfde flexibele metalen slang

flexibele metalen slang gemaakt van roestvrij staalplaat, is een ringvormig gegolfde buis die wordt gemaakt door dit materiaal continu te verwerken in een automatische vormmachine met hoge snelheid.

Na deze bewerking wordt het in een continue automatische heldere gloeioven geplaatst zonder oxidatie om restspanning volledig te elimineren en wordt het een hoogwaardige gegolfde flexibele metalen slang.

Vlecht

De toepassing van één soort vlecht (draad) wordt geregeld door de diameter van flexibele metaalslang op 4″, wordt draadvlecht gebruikt. De functie van vlecht beschermt metaal flexibele slang wanneer de vloeibare druk de binnenkant van gecoordonneerde flexibele metaalslang in werking stelde.

Aansluiting Eindfitting

De TIG lasmethode van flexibele metaalslang last en montage aan elke kant van flexibele metaalslang. In dat geval, vallen de lassendelen anticorrosief dan oorspronkelijk materiaal, zodat PLATINFLEX geassembleerde flexibele metaalslangassemblage met het nemen van een ernstige mening van anticorrosief.

Voordelen van flexibele metalen slangen

Om hun drukbestendigheid te verhogen, worden de metalen gegolfde slangen enkelvoudig of meervoudig gevlochten. Het materiaal van het gaas is meestal

Bij hoge druk is de inherente drukweerstand van de metalen slang bijna verwaarloosbaar.

De drukbestendigheid van gevlochten metalen slangen is vele malen hoger dan van metalen slangen zonder vlechtwerk. Uiteindelijk is alleen de vlecht dragend.

Druk- en temperatuurbereik van flexibele metalen slangen

Gegolfde flexibele metalen slangen kunnen worden gebruikt voor drukken tot 350 bar of vacuüm. De temperatuurbestendigheid is afhankelijk van het materiaal, voor roestvaststalen flexibele metalen slangen is dit gegarandeerd tot 600°C. Met speciale materialen zijn zelfs nog hogere temperaturen mogelijk. Bij het ontwerpen van flexibele metalen slangen moet echter rekening worden gehouden met de materiaalafhankelijke drukverlagingsfactoren. Toepassingen in het cryogene bereik zijn mogelijk tot ongeveer -270°C zonder drukverlaging.

PLATINFLEX gegolfde metalen slangen worden vervaardigd met een binnendiameter van 6 tot 100 mm