by flexplatin flexplatin

Gegolfde flexibele metalen slangen

Metal hose

Gegolfde flexibele metalen slang

flexibele metalen slang gemaakt van roestvrij staalplaat, is een nietig gegolfde buis vervaardigd door continu verwerken van dit materiaal in een hoge snelheid automatische vormmachine.

Na deze verwerking wordt het in een continue automatische heldere gloeioven zonder oxidatie gezet om restspanning volledig te elimineren en wordt hoogwaardige gegolfde flexibele metalen slang.

Gevlochten

De toepassing van een soort vlecht ( draad) wordt geregeld door de diameter van flexibele metalen slang op 4″ , draad vlecht wordt gebruikt.De functie van vlecht beschermen metalen flexibele slang wanneer vloeistof druk bediend de binnenkant van gegolfde flexibele metalen slang.

Eindaansluiting Aansluiting

TIG-lasmethode van flexibele metalen slanglas en hulpstukken aan elke zijde van flexibel metaal hose.In dat geval, lassen onderdelen vallen anti-corrosie dan orginaal materiaal, dus PLATINFLEX geassembleerd flexibele metalen slangassemblages met het nemen van een serieus beeld van anti-corrosie.

Voordelen van flexibele metalen slangen

Om hun drukweerstand te verhogen, krijgen de gegolfde metalen slangen enkele of meerdere vlechten. Het materiaal van het gaas is meestal

Bij hoge druk is de inherente drukweerstand van de metalen slang bijna verwaarloosbaar.

De drukweerstand van gevlochten metalen slangen is vele malen hoger dan van metalen slangen zonder vlechten. Uiteindelijk is alleen de vlecht dragend.

Druk – en temperatuurbereiken van flexibele metalen slangen

Gegolfde flexibele metalen slangen kunnen worden gebruikt voor drukken tot 350 bar of vacuüm. De temperatuurbestendigheid is afhankelijk van het materiaal, voor roestvrijstalen flexibele metalen slangen is deze gegarandeerd tot 600°C. Bij speciale materialen zijn nog hogere temperaturen mogelijk. Bij het ontwerpen van flexibele metalen slangen moeten echter de materiaalafhankelijke drukreductiefactoren in aanmerking worden genomen. Toepassingen in het cryogene bereik zijn mogelijk tot ongeveer -270°C zonder drukvermindering.

PLATINFLEX gegolfde metalen slangen zijn vervaardigd met een binnendiameter van 6 tot 100 mm

by flexplatin flexplatin

Fire Sprinkler Slangen

Functie van de sprinklerinstallatie

Automatische brandsproeiers worden individueel door warmte geactiveerd en met water onder druk aan een leidingnet bevestigd. Wanneer de hitte van een brand de sprinklertemperatuur verhoogt tot zijn bedrijfstemperatuur (meestal 186°F – 86°C), zal een soldeerverbinding smelten of zal een met vloeistof gevulde glazen bol verbrijzelen om die sprinkler te openen, waardoor water vrijkomt en een alarm afgaat. Door automatisch te handelen aan de oorsprong van een brand, voorkomen sprinklers dat een brand tot een gevaarlijke Grootte gaat.

In tegenstelling tot traditionele hard-piped brandbeveiligingssystemen, Platinflex sprinkleraansluitingen toestaan ingenieurs, architecten, aannemers en eigenaren van gebouwen een mate van veelzijdigheid eerder niet beschikbaar, met:

* Industrieel rangmateriaal
* Aanvaardbaar voor gebruik in een retourluchtplenum
* Perfecte center-of-tile en esthetische uniformiteit
* Goedgekeurd voor gebruik met middelzware en zware ladingsrasters
* 100% lekgetest aansluitingen
* Alle gelast, Geen O-ringen
* Verstelbare hoogte en sproeieruitlijning
* Bewezen technologie
* Plafondsysteem Compatibiliteit

PLATINFLEX Brandsproeierslang en Verbindingsadapter kunnen veilig worden gebruikt in brandblusinstallaties vanwege de structuur die niet wordt beïnvloed door seismische bewegingen en de weerstand van de gevlochten slang tegen hitte en druk.

 

by flexplatin flexplatin

Flexibele metalen slang

metal hose

Flexibele metalen slang

Platinflex is een toonaangevende fabrikant van gegolfde metalen slangen en vlecht producten. Opgericht in 2010,

Platinflex is vanaf het allereerste begin een pionier geweest en blijft vandaag de dag een leider in het ontwerp en de productie van flexibele metalen slang.

De roestvrijstalen gegolfde flexibele metalen slang is speciaal ontworpen om verschillende doelstellingen in het ontwerp van leidingwerk te bereiken. Deze omvatten, absorptie of trillingen, werken onder vacuüm, omgaan met temperatuur extremen, onderdrukken stijve pijp lawaai overgedragen, geschikt voor heen en weer bewegende beweging, effectief werken onder hoge druk en aan te passen of te corrigeren voor verkeerde uitlijning.

Ons biedt een van de meest uitgebreide lijnen van metalen slang producten om te voldoen aan een breed scala van ontwerpvereisten. De metaalslangen van het merk PLATINFLEX zijn mechanisch of mechanisch gevormd, roestvrij staal en voldoen aan de eisen inzake flexibiliteit en het cyclusleven.

Waarom flexibele metalen slangen moeten worden gebruikt?

Bestand tegen lage en/of hoge temperaturen.
Ook in vacuümtoepassingen biedt het maximale ondoordringbaarheid met gassen onder hoge druk.
Er is geen bewijs van slijtage te zien op de toepassing, ondanks de effecten van ozon of andere klimaatomstandigheden.
Dankzij het metalen materiaal is het zeer veilig.
De grotere binnendiameter maakt het mogelijk om kortstondige druktoepassingen uit te voeren.
Dankzij eerder vervaardigde elementen levert het besparingen op montagekosten in vergelijking met fied-lijnen.
Het heeft een perfecte chemische duurzaamheid ook bij hoge temperaturen.
Het voorkomt trillingen en strekt zich uit in de verbindingen.
Waarom Flexibiliteit?

De flexibiliteit van de gegolfde metalen slang is het resultaat van het buigen van de metalen golfplaten. De levensduur varieert afhankelijk van de ernst van de buiging, temperatuur, corrosieve omstandigheden, druk en trillingen waaraan de slang wordt blootgesteld. Tenzij ingetogen, zal gegolfde metalen slang verlengen wanneer onderworpen aan verhoogde interne druk. Het beveiligingssysteem wordt geleverd door een gevlochten bekleding, bestaande uit een buisvormige mantel van geweven metalen draden die stevig over de gegolfde metalen slang is bevestigd en aan elk uiteinde is bevestigd. Buigen en flexibiliteit van de gegolfde metalen slang wordt niet merkbaar beïnvloed door de draad vlecht bekleding.

by flexplatin flexplatin

Verlengbare gasslangen

Verlengbare gasslangen

Verlengbare gasslangen worden meestal gebruikt in huishoudelijke omgevingen om de distributiekastklep aan te sluiten op de keukenapparatuur, in de meeste gevallen op gasfornuizen. Dit type slang is gebouwd in austenitisch roestvast staal 316L dat bedekt is met een gele warmte-krimpende externe coating, dat het de slang beschermt tegen zuuraanvallen (putjesvorming) en thermische variaties. De niet-ontvlambare PVC-afdekking beschermt de slang ook tegen corrosie, brand en mechanische beschadigingen. De gele PVC-coating is optioneel, wat betekent dat de slang kan worden vervaardigd met of zonder de PVC-mantel. De werkdruk van de slang is 6 Bar en biedt een zeer flexibele en uitbreidbare verbinding.

Uitzetbare gasslangen worden blootgesteld aan een speciale hittebehandeling. Warmtebehandeling elimineert de stress veroorzaakt door de buis, mechanisch vormen en montage van lasprocessen en verhoogt de flexibiliteit, terwijl de veerconstante dienovereenkomstig wordt verlaagd. Warmtebehandeling helpt de slang zijn oorspronkelijke vorm en vorm te behouden.

Dit product kan worden geïnstalleerd in de kortste buigradius zonder vermindering van het oppervlak van de dwarsdoorsnede. De uitbreidbare structuur biedt uitstekende verbindingsmogelijkheden voor niet-geclassificeerde afstanden. Dankzij de flexibiliteit en uitbreidbaarheid is de installatie van deze gasslangen kosten-vriendelijk en tijdbesparend.

Kan eenvoudig worden uitgebreid om aan de behoeften van de klant te voldoen, zoals wordt getoond in de onderstaande video om de best mogelijke verbinding te bieden. Het kan in alle lengten worden vervaardigd, beginnend bij 90 mm tot 2000 mm. Toepassing op gasfornuizen, open haarden, grills, barbecues, combiketels, hete baden en boilers is compatibel.

Wij ontwerpen en leveren gaspompen met precisie-engineering die bekend staan ​​om hun superieure functionele waarde, bruikbaarheid, prestaties en duurzaamheid. Deze slangen zijn verkrijgbaar in een breed scala aan specificaties en bevestigen met gevestigde industriestandaarden en richtlijnen. Onze verlengbare gasslangen worden intern gecontroleerd en getest volgens de specificaties.

Alle onderdelen worden onderworpen aan strenge afdichtingstests en vacuüm warmtebehandeling. Hoog in kwaliteit, betrouwbaarheid en prestaties, deze producten voldoen aan wettelijke normen en voorgeschreven kwaliteitsnormen.

by flexplatin flexplatin

EN14800 GASSLANGEN

EN14800 GAS HOSE

De Europese Norm EN 14800 gasslangen werd voor het eerst aangenomen in 2007 om te voldoen aan de behoefte aan verbeteringen van de rubberen slang, die tot dan toe het meest gebruikte gasslang was. Het grote voordeel van de flexibele metalen slangen tegen rubberen slangen is hun hoge thermische, brandweerstand en hoge operationele betrouwbaarheid. Dat was ook de belangrijkste reden dat de rubberen slangen uit de concurrentie.

Sinds zijn eerste pionier in 2007 zijn de En 14800 standaard gasslangen voortdurend verbeterd en bijgewerkt. Tegenwoordig biedt het universele hoge veiligheidsnormen die kunnen worden toegepast in de huishoudens in de landen van de Europese Unie. De veilige gaslevering van het elektriciteitsnet naar de eindgebruiker was de hoogste prioriteit voor Platinflex.

Dit type gasslang kan overal worden geïnstalleerd waar de gasdruk in het systeem lager is dan 0,5 bar, zoals: op kachels (binnen/buiten), gaskachels evenals barbecues en allerlei gas-aangedreven apparaten in de huishoudens. Het is drie-laags assemblage van een roestvrijstalen gegolfde slang in de binnenkant, bedekt met roestvrij stalen vlecht in het midden (die voorkomt en beschermt de slang tegen externe schade) en PVC-laag gedeeltelijk bedekt de roestvrijstalen componenten die ook voorkomt corrosie Bij blootstelling aan water of chemicaliën. De hele samenstelling geeft ons een flexibele en duurzame gasslang en veilige en gebruiksvriendelijke toepassing aan de klant.

Fittings en modellen van EN 14800 gasslangen

  • Gasslang met draaibare moer en nippel
  • Gasslang met bajonet
  • Gasslang met Female naar Female / Female naar Male fittingen
  • Gasslang met 90° elleboog

Het is snel, eenvoudig, eenvoudig en goedkoop installatie voegt ook aan de profs kant.

Bovendien kan deze slang ook worden gebruikt voor Aardgasaansluitingen.